Heby skola 7-9


Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna.

På Heby skola 7-9 finns ett utmanande och inspirerande arbete med många trevliga arbetskamrater. En arbetsplats som kännetecknas av kollegialt lärande, kreativa pedagoger och en strävan efter att undervisningen ska lyfta till allt högre nivåer. Med personal som trivs med varandra och med eleverna blir arbetsklimatet varmt. Vi arbetar för att eleverna ständigt ska nå bättre såväl skolresultat som hälsa.

Barn- och Utbildningsförvaltningen har höga ambitioner och strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi är just nu extra stolta över att Heby kommun beviljats Erasmus+ ackreditering för 2021-2027, vilket innefattar samtliga kommunala förskolor och skolor. Detta innebär att varje läsår under fem års tid kommer 30-50 av förvaltningens medarbetare ha möjlighet att delta i kortare kompetenshöjande kurser i ett annat EU-land.

 

Ditt uppdrag

Uppdraget är att undervisa i tyska i åk 6-9 samt svenska i åk 7-9. Arbetet innebär att du tillsammans med övriga kollegor planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet på skolan. På Heby skola använder vi Office 365 med Teams samt digitala läromedel från NE. Från hösten har vi en ny lärplattform, Meitner. Din uppgift är att skapa de bästa möjligheterna för att elever ska nå så långt de kan. I tjänsten ingår mentorskap i en klass.

 

Din profil

Du är legitimerad lärare med behörighet för grundskolans senare år i tyska samt svenska. Vi vill att du ser möjligheter i det kollegiala lärandet, att du har en positiv elevsyn och är bra på att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är en inspirerande lärare och van att anpassa dig och din undervisning efter elevernas olika behov. Du trivs att samarbeta med både ämneskollegor och andra lärare på skolan.

Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Utdrag ur belastningsregistret krävs inför eventuell anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Fast, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Heby
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2024/108
Kontakt
  • Inger Sandberg, rektor, 0224-36272
Facklig företrädare
  • Sveriges Lärare Lena Eriksson, 073-5656481
  • Sveriges Lärare Lasse Lundkvist, 070-3353931
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-07-04

Tillbaka till lediga jobb