Att arbeta på Kostenheten

Att arbeta på kostenheten innebär att laga och servera god och näringsriktig mat till kommunens förskolor, skolor och vård- och omsorgsenheter. I arbetsuppgifterna kan ingå beredning av mat, servering, disk, städ, hantering och dokumentation av livsmedel enligt livsmedelslagen och egenkontroll baserad på HACCP. God service till alla våra matgäster är också en mycket viktig del av arbetet. 

I kommunen finns totalt 18 kök på orterna Heby, Morgongåva, Vittinge, Tärnsjö, Östervåla och Harbo. Arbetsuppgifterna varierar något beroende på vilket kök du arbetar i. I våra storkök samarbetar du med många kollegor, men i våra mindre kök kan du ha ensamt ansvar för arbetsuppgifterna.

 

Vad innebär det att arbeta som timavlönad vikarie?

Att arbeta som timvikarie innebär att du arbetar vid behov. Du blir bokad av Bemanningsenheten och utför arbete ute på våra kök i Heby kommun. Vi söker framför allt dig som kan hoppa in med kort varsel i samband med ordinarie personals frånvaro. 

 

Vad finns det för fördelar med att arbeta som timvikarie?

Att arbeta som timavlönad vikarie hos oss ger dig möjlighet att få erfarenhet från olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter. Du påverkar själv i hög grad ditt schema och har alltså stor frihet när det gäller din tid. Det finns möjlighet att arbeta både veckodagar och helger. 

 

Vem passar som timavlönad vikarie?

Du som är flexibel och tycker om att arbeta med människor, har ett stort engagemang och en stark ansvarskänsla, kan passa som medarbetare hos oss.

 

Vilken kompetens behöver jag ha som timvikarie?

Du har utbildning och/eller erfarenhet från storkök eller restaurang. Du har goda kunskaper i svenska språket. Eftersom våra kök finns över hela kommunen ser vi gärna att du har B-körkort.

Du har ett genuint intresse för god och näringsriktig mat. Du är flexibel, ansvarstagande, vill ge god service och är bra både på att samarbeta och arbeta självständigt.

För att bli anställd hos oss behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

 

Hur fungerar planeringen av mina arbetspass?

Du lägger upp din tillgängliga tid i ett datorsystem och får sms-förfrågningar utifrån de tider som du har angett att du är tillgänglig för arbete. För detta krävs det att du har tillgång till internet via dator eller smartphone.

Share links


Apply for position

Return to job vacancies