Tärnsjö skola


Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna.

Tärnsjö skola är en liten och trygg skola i härligt läge i samhället. Vi har språket i fokus och vet att med framgångsrikt läs- och skrivarbete i fritids, förskoleklass och skola gynnas alla elevers fortsatta lärande.

 

Ditt uppdrag

I ditt uppdrag som klasslärare undervisar du i svenska, matematik samt SO/NO i åk 4. Du ingår i ett arbetslag och deltar i arbetslagets gemensamma arbete. Du bidrar i ett kollegialt samarbete till en god lärmiljö för alla elever.

Du deltar aktivt i skolans värdegrund och utvecklingsarbete och arbetar inkluderande genom att anpassa undervisningen utifrån elevernas behov.

Tjänsten är ett vikariat för läsåret 24/25.

 

Din profil

Du som söker är behörig lärare i ämnena svenska, matematik, SO/NO för aktuell årskurs. Som person är du empatisk och har en stark tilltro till alla elevers önskan om att lyckas. Du har ett professionellt förhållningssätt i mötet med elever, kollegor och vårdnadshavare och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer.

Du är bra på att strukturera och prioritera ditt arbete och kan se möjligheter i förändringar. Vidare är du kreativ och kommer ofta med idéer i arbetsrelaterade frågor.

B-körkort samt bil är att föredra då skolan ligger på landsbygden. 

Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret ska lämnas innan eventuell anställning. 

 

Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-06-19
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20240812
Löneform Fast, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tärnsjö
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2024/102
Kontakt
  • Jenny Essén Johansson, rektor, 0224-36149
Facklig företrädare
  • Sveriges Lärare Lena Eriksson, 073-5656481
  • Sveriges Lärare Lasse Lundkvist, 070-3353931
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-21

Tillbaka till lediga jobb