Bemanningsenheten


Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna.

Är du flexibel, självgående och serviceminded? Är du intresserad av ett omväxlande arbete som gör skillnad för andra människor? Vill du dessutom ha stor möjlighet att påverka när och var du arbetar? Då kan Undersköterska/Specialistundersköterska i Bemanningspoolen vara jobbet som du letar efter!

Nu finns lediga tjänster i vår Bemanningspool, och vi söker positiva och engagerade medarbetare.

Ditt uppdrag
Som undersköterska/specialistundersköterska i Bemanningspoolen kommer du ersätta ordinarie medarbetares frånvaro på fler av våra enheter inom området Vård och Omsorg, inom hela Heby Kommun. 

Arbetet är varierande med alla förekommande sysslor inom äldreomsorg och funktionsstöd.
Såsom bl.a. personlig omvårdnad, social samvaro, läkemedelshantering och viss provtagning. Som
specialistundersköterska kommer du dessutom ha möjlighet att arbeta med olika specialuppdrag inom kompetensutveckling och hälso- och sjukvårdsuppdrag mm.

Som medarbetare i Bemanningspoolen förfogar du till största delen över din egna arbetstid och du kan själv påverkar vilken/vilka enheter du vill arbeta på.

Din profil
Vi söker dig som har en undersköterskeutbildning/utbildning till specialistundersköterska. Du behöver också ha yrkesbevis från Socialstyrelsen, alternativt att du kan styrka tillsvidareanställning som undersköterska enligt rådande direktiv från Socialstyrelsen. Ett ytterligare krav för tjänsten är att du behöver ha tidigare erfarenhet från arbete som undersköterska samt att du har B-körkort för manuell bil.

Vi ser gärna att du har personlig mognad, känner dig trygg i rollen som undersköterska samt har en stor ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. För att trivas som undersköterska i Bemanningspoolen behöver du vara flexibel, kunna ta egna initiativ samt ta stort ansvar för dina egna arbetstider.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överrenskommelse
Löneform Fast, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hela Heby kommun
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2024/106
Kontakt
  • Therese Frank, enhetschef, 0292-71956
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0224-36062
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-11

Tillbaka till lediga jobb