Hälso- och sjukvård


Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna.

Är du legitimerad sjuksköterska och vill arbeta i en organisation med ett stort driv för utveckling? Söker du ett jobb som är varierat där du får ta ansvar och självständigt planera ditt arbete för att ge god vård? Då kan denna tjänst vara någonting för dig! 

Vår verksamhet
Hälso- och sjukvårdsenheten består av ett härligt gäng sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabassistent och samordnare. Tillsammans bedriver vi kommunal hälso- och sjukvård på VÅBO, funktionsstöd, korttids och ordinärt boende. 

Samarbetet är nära med kollegor i hela arbetsgruppen, vilket bidrar till att utbyte av erfarenheter och samverkan underlättas. Vi ser det som en viktig del för utvecklingen av våra olika ansvars- och arbetsområden.

Just nu söker vi en sjuksköterska till hemsjukvården i norra kommundelen, du kommer att utgå från Östervåla.

Ditt uppdrag
På vår enhet vill vi att du ska vara delaktig i och bidra till utvecklings- och kvalitetsarbete. Vi erbjuder ett varierat arbete mellan direkt patientkontakt, administrativa uppgifter och telefonrådgivning. Heby kommun bedriver hemsjukvård i kommunal regi, vilket betyder att du arbetar med patienter i ordinärt boende, särskilt boende och inom funktionsstöd. I arbetet ingår även handledning och delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter till omsorgspersonal.

För närvarande har denna tjänst ett arbetstidsschema som innebär att du kommer att arbeta dagtid samt var 7:e helg.

Hos oss får du en individuell introduktionsplan och en utsedd kontaktperson som introducerar dig i våra system och vårt arbetssätt.

Din profil
Vi söker dig som har svensk legitimation som sjuksköterska, och det är starkt meriterande om du har yrkeserfarenhet från kommunal verksamhet. B-körkort för manuell bil är ett ytterligare krav. Vi ser att du med fördel har ett intresse för äldreomsorg och funktionsstöd.

Som person är du ansvarstagande, självständig och trygg med förmågan att prioritera och leda andra. Du trivs med att handleda personal i hälso- och sjukvårdsfrågor och motiveras av, att tillsammans med dina kollegor, organisera omvårdnaden på bästa sätt för våra invånare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram mot att få läsa om dig och varför du vill bli en del av oss!
Vill du hospitera är du varmt välkommen att höra av dig.

Intervjuer kan komma att bokas in löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östervåla
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2024/99
Facklig företrädare
  • Annika Wedin, Vårdförbundet, 0292-71813
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-28

Tillbaka till lediga jobb